1 / 13
as B6 3h+k+s+vh 60,0m2

Asunto Oy Joensuun Suunnistaja

Suunnistajantie 6, Joensuu

212 000,00€

Asunto

Asunnon numero B6
Huoneistotyyppi 3h+k+s+vh
Pinta-ala 60,0m2
Kerros 1/1
Sauna Kyllä
Parveke tai piha Kyllä
Talotyyppi Rivitalo
Varaustilanne Vapaa

Hintatiedot

Myyntihinta 106 000,00€
Lainan osuus 106 000,00€
Velaton hinta 212 000,00€
Rahoitusvastike 0,00€
Hoitovastike 192,00€
Vesimaksu 20,00€/hlö/kk

Esittely

Näppärä rivitalokolmio on varustettu viilennyksellä, vaatehuoneella ja koko asunnon levyisellä katetulla terassilla. Terassi on mahdollista myös lasittaa. Asunnossa toimiva kodinhoitotila ja kaksi vessaa. Valoisassa olohuoneessa lähes lattiaan ulottuva ikkuna ja ovi katetulle terassille. Saunassa lasiseinä, pilarikiuas ja kuituvalot. 

Uusi rivitalo Karhunmäkeen koulun ja uuden kaupan välimaastoon!  Tarjolla tasokasta ja taloudellista asumista valoisissa uusissa asunnoissa.  Asunnoilla avarat katetut terassit ja jokaisessa huoneistossa viilennys. Sijainti aivan uuden Salen näköetäisyydellä ja  myös muut lähipalvelut (koulu, päiväkoti, lounasravintola yms.) löytyvät kävelymatkan etäisyydellä.  Hyvät lenkkeilymaastot ja hoidettu hiihtolatu talvisin lähellä.

Asuntojen suunnittelussa on korkean asumisviihtyvyyden lisäksi otettu huomioon ympäristö- ja esteettömyysasiat arvojemme mukaisesti ja varauduttu tulevaisuuteen mm. varustamalla autopaikat sähköautojen latausvarauksella. Kohteella on oma tontti ja lämmitysmuotona edullinen ja ympäristöystävällinen kaukolämpö. Edulliset asumiskulut. RS-kohde.

Arvioitu valmistuminen kesällä 2025. Ota yhteyttä ja varaa tuleva kotisi. Voit tehdä varauksen ilman kuluja myös suoraan nettisivuillamme taloykkoset.fi. Valokuvat ja havainnekuvat ovat aikaisemmasta vastaavantyylisestä kohteestamme. Tässä kohteessa voit vielä vaikuttaa materiaaleihin ja sävyihin. Ennakkomarkkinointi.

Keittiön kuvaus

Voit vielä vaikuttaa keittiön materiaaleihin ja sävyihin.

Kylpyhuoneen kuvaus

Kylpyhuoneessa toinen wc, suihku ja kääntyvä suihkuseinä. Kylpyhuoneen yhteydessä kodinhoitotila, jossa varaus pesukoneille, allas, laskutilaa ja kaappitilaa.

WC-tilojen kuvaus

Kaksi vessaa, joista toinen kylpyhuoneen yhteydessä

Saunan kuvaus

Upea sauna, jossa lasiseinä, kuituvalot ja pilarikiuas.

Olohuoneen kuvaus

Valoisa olohuone, jossa isot ikkunat ja ovi katetulle terassille.

Makuuhuoneiden kuvaus

Kaksi makuuhuonetta, joissa hyvin kaappitilaa.

Uuteen kotiin?

Haluaisin esitellä sinulle tätä kohdetta henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika.

Ismo Leppänen
Ismo Leppänen
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi