1 / 7
as A1 4h+k+s+khh 79,0m2

Asunto Oy Joensuun Suunnistaja

Suunnistajantie 6, Joensuu

269 000,00€

Asunto

Asunnon numero A1
Huoneistotyyppi 4h+k+s+khh
Pinta-ala 79,0m2
Kerros 1/1
Sauna Kyllä
Parveke tai piha Kyllä
Talotyyppi Rivitalo
Varaustilanne Vapaa

Hintatiedot

Myyntihinta 134 500,00€
Lainan osuus 134 500,00€
Velaton hinta 269 000,00€
Rahoitusvastike 0,00€
Hoitovastike 252,80€
Vesimaksu 20,00€/hlö/kk

Esittely

Toimiva 4h+k+s+khh on varustettu viilennyksellä, erillisellä kodinhoitohuoneella ja koko asunnon levyisellä katetulla terassilla. Asunnossa tilava keittiö erillisillä jääkaapilla ja pakastinkaapilla. Valoisassa olohuoneessa isot ikkunat ja ovi katetulle terassille. Kaksi tilavampaa makuuhuonetta ja lisäksi pienempi makuuhuone lapsen huoneeksi tai työhuoneeksi. Saunassa lasiseinä, pilarikiuas ja kuituvalot. Saunaosastolta oma uloskäynti katetulle terassille. Terassi on mahdollista myös lasittaa. 

Uusi rivitalo Karhunmäkeen koulun ja uuden kaupan välimaastoon!  Tarjolla tasokasta ja taloudellista asumista valoisissa uusissa asunnoissa.  Asunnoilla avarat katetut terassit ja jokaisessa huoneistossa viilennys. Sijainti aivan uuden Salen näköetäisyydellä ja  myös muut lähipalvelut (koulu, päiväkoti, lounasravintola yms.) löytyvät kävelymatkan etäisyydellä.  Hyvät lenkkeilymaastot ja hoidettu hiihtolatu talvisin lähellä.

Asuntojen suunnittelussa on korkean asumisviihtyvyyden lisäksi otettu huomioon ympäristö- ja esteettömyysasiat arvojemme mukaisesti ja varauduttu tulevaisuuteen mm. varustamalla autopaikat sähköautojen latausvarauksella. Kohteella on oma tontti ja lämmitysmuotona edullinen ja ympäristöystävällinen kaukolämpö. Edulliset asumiskulut. RS-kohde.

Arvioitu valmistuminen kesällä 2025. Ota yhteyttä ja varaa tuleva kotisi. Voit tehdä varauksen ilman kuluja myös suoraan nettisivuillamme taloykkoset.fi. Valokuvat ja havainnekuvat ovat aikaisemmasta vastaavantyylisestä kohteestamme. Tässä kohteessa voit vielä vaikuttaa materiaaleihin ja sävyihin. Ennakkomarkkinointi.

Keittiön kuvaus

Tilava L-mallin keittiö. Voit vielä vaikuttaa keittiön materiaaleihin ja sävyihin.

WC-tilojen kuvaus

Kaksi vessaa.

Saunan kuvaus

Upea sauna, jossa lasiseinä, kuituvalot ja pilarikiuas.

Kodinhoitohuoneen kuvaus

Kunnon erillinen kodinhoitohuone, josta uloskäynti terassille. Kodinhoitohuoneessa kaappitilaa, allas ja tilavaraus pesutornille.

Olohuoneen kuvaus

Valoisa olohuone, jossa isot ikkunat ja ovi katetulle terassille.

Makuuhuoneiden kuvaus

Kolme makuuhuonetta.

Uuteen kotiin?

Haluaisin esitellä sinulle tätä kohdetta henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika.

Ismo Leppänen
Ismo Leppänen
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi