Ajatuksista koti.

On niin monta unelmaa, kuin on omasta kodista unelmoivaa. Onko sinun unelmiesi koti mahdollisesti omakotitalo maalla kaukana kaupungin melusta vai kenties paritalo tai rivitaloasunto keskustan palveluiden äärellä?

Haluatko talosi unelmatontillesi ammattilaisten tekemänä, vai haluatko kenties tehdä joitakin sisustustöitä itse? Haluatko toteuttaa haaveesi modernista arkkitehtuurista ja avarista tiloista vai kaipaatko kenties edullisia tehoneliöitä. Meidän tehtävämme on toteuttaa unelmasi. Tarvittaessa vaikka avaimet käteen.

Joensuun ympäristössä teemme yksilöllisen talosi tontillesi paikallisin voimin - tarvittaessa vaikka omien luonnostesi pohjalta - perustuksinen, maatöineen, liittymien kaivuineen täysin valmiiksi asti avaimet käteen tai halutessasi juuri siihen valmiusasteeseen kun haluat. Poimi vain itsellesi rakennushankkeen parhaat puolet - sisustustarvikkeiden valinnat, pihatyöt - tai mitkä ne teidän hankkeessanne onkaan. Teet mitä haluat itse, ja me ammattilaiset toteutamme muut.

Mitä avaimet käteen -periaate tarkoittaa? Mielestämme se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että asiakkaan ei tarvitse tilata kaivinkonetta tontille, vaan sen teemme me. Hoidamme koko projektin tarvittaessa ihan alusta ihan loppuun. Tarvittaessa autamme tontin hankinnassakin. 

Laadusta emme suostu tinkimään, asiakkaillemme vain paras on kyllin hyvää. Toteuttamamme talot teemme yksilöllisesti asiakkaan toivomilla materiaaleilla, ja käytämme parhaita raaka-aineita. Yhteistyökumppanimme sisustusmateriaaleissa on RTV. Lisäksi suunnittelemme asiakkaan kanssa yhteistyössä mm. oikean lämmitysjärjestelmän valinnan tulevalle kodillesi. Tule, ja suunnitellaan teille mieluinen koti.  
Teimme viime talven aikana Karhunmäkeen 5 omakotitaloa alusta loppuun valmiiksi. Ne kaikki on nyt myyty. Kerro, mihin haluaisit oman unelmakotisi, niin teemme sen mielellämme. Tällä hetkellä meillä on tontit vuokrattuna Kylmäojalla ja Ylämyllyllä. Nouseeko johonkin näistä tuleva kotisi?

TALOYKKÖSET OY rakentaa omakotitalot ihan alusta ihan loppuun saakka valmiiksi Pohjois-Karjalan alueella. Matka omaan kotiin alkaa soitosta Ismolle:

Ystävällisin terveisin:

Ismo Leppänen

TALOYKKÖSET OY
toimitusjohtaja
P. 040 5530241
sähköposti muotoa:
etunimi.sukunimi(at)taloykkoset.fi

TALOYKKÖSET OY
Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
Puh. 010 271 4690
taloykkoset@taloykkoset.fi
Laskutusosoite
TALOYKKÖSET OY
Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
Verkkolaskuosoite: FI3810403000340921 (Finvoice) Välittäjä: Nordea
talo1_logo_aaa