1 / 19
as E5 3h+k+s+khh+vh 76,0m2

Asunto Oy Tuusulan Taalinpelto 2

Taalinpellonkaari 9, Tuusula

303 500,00€

Asunto

Asunnon numero E5
Huoneistotyyppi 3h+k+s+khh+vh
Pinta-ala 76,0m2
Kerros 1/1
Sauna Kyllä
Parveke tai piha Kyllä
Talotyyppi Rivitalo
Varaustilanne Varattu

Hintatiedot

Myyntihinta 303 500,00€
Lainan osuus 0,00€
Velaton hinta 303 500,00€
Rahoitusvastike 0,00€
Hoitovastike 345,80€
Vesimaksu 0,00€/hlö/kk

Esittely

Tilava kolmio yksitasoisessa rivitalossa kuuden asunnon taloyhtiössä. Asunnolla tilavat katetut terassit etu- ja takapihalle päin. Aurinkoinen takapiha avautuu länteen ilta-auringon suuntaan. Upea saunaosasto lasiseinällä, pilarikiukaalla ja kuituvaloilla. Takaterassi on lasitettavissa. Asunnossa on laadukkaat pintamateriaalit ja korkea varustetaso. Jäähdyttävä ilmalämpöpumppu valmiiksi asennettuna tuo asumismukavuutta kesäpäiviin. Asunnon hintaan sisältyy autokatos suoraan asunnon edessä. Autokatokseen on tehty valmius, johon on helppo tarvittaessa liittää sähköauton latauspiste oman asunnon mittarointiin.  Havainnekuvat on tehty havainnollistamaan kokonaisuutta ja voivat joiltakin osin poiketa lopullisesta toteutuksesta.

Tämä yksitasoinen rivitalo suositulla Lahelan alueella on turvallinen valinta: Velaton taloyhtiö, ei yhtiölainaa. Kohde on RS-kohde, jonka vakuudet on asetettu. Tontin vuokraajana Tuusulan kunta. Lämmitysmuotona vakaa kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Rakentajana vakavarainen Taloykköset Oy -yksilöllinen asuntorakentaja, joka on tunnettu mm. korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Rakentaminen jo pitkällä ja asunnot valmistuvat keväällä 2024.

Yksitasoiset asunnot sopivat moneen elämäntilanteeseen: Viihtyisä asuinalue kehittyy vahvasti, Alepa lähes vieressä ja alueelle suunnitteilla monikäyttöinen koulu- ja päiväkotikampus.  Huoneistolle kuuluu oma takapiha, joka on tarvittaessa aidattavissa. Sopii hyvin myös koiraperheille.

Tämä on myös golfaajan unelmakohde, Tuusulan Golfklubille on vain 10 min matka. Edellinen vastaava kohteemme viereisellä tontilla on jo valmis. Voit käydä toteamassa ilmeen omin silmin.

Rakentaminen edennyt hyvin ja siirtynyt sisätyövaiheeseen. Kun olet ripeä, voit vielä vaikuttaa sisustusmateriaaleihin ja sävyihin. Taloyhtiössä yhteensä 6 asuntoa. Osa asunnoista jo varattu, varaa sinäkin. Kysy lisätietoja.

Keittiön kuvaus

Novart -keittiö avautuu olohuoneeseen, toisella seinustalla korkeat pakastin- ja jääkaappi. Keittiön pintamateriaalit valittavissa laajasta valikoimastamme.

Kylpyhuoneen kuvaus

Kylpyhuoneessa sadesuihku, kääntyvä suihkuseinä, vesipiste, tilaa pesukoneille, lasiseinä saunaan ja toinen wc

WC-tilojen kuvaus

2 vessaa

Saunan kuvaus

Upea sauna, jossa leppälauteet, kuituvalot, pilarikiuas ja lasiseinä

Olohuoneen kuvaus

Olohuoneessa isot ikkunat ja lasiovi katetulle takaterassille

Makuuhuoneiden kuvaus

Kaksi makuuhuonetta, joista toisessa hyvin kaappitilaa ja toisen yhteydessä vaatehuone

Näkymät

Kauniit peltomaisemat

Asunnon virtuaaliesittely

Uuteen kotiin?

Haluaisin esitellä sinulle tätä kohdetta henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika.

Ismo Leppänen
Ismo Leppänen
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi