1 / 18
as D4 3h+k+s+vh 63,5m2

Asunto Oy Tuusulan Taalinpelto 2

Taalinpellonkaari 9, Tuusula

270 000,00€

Asunto

Asunnon numero D4
Huoneistotyyppi 3h+k+s+vh
Pinta-ala 63,5m2
Kerros 1/1
Sauna Kyllä
Parveke tai piha Kyllä
Talotyyppi Rivitalo
Varaustilanne Vapaa

Hintatiedot

Myyntihinta 270 000,00€
Lainan osuus 0,00€
Velaton hinta 270 000,00€
Rahoitusvastike 0,00€
Hoitovastike 288,93€
Vesimaksu 0,00€/hlö/kk

Esittely

Toimiva kolmio yksitasoisessa rivitalossa kuuden asunnon taloyhtiössä. Asunnolla tilavat katetut terassit. Aurinkoinen takapiha avautuu länteen ilta-auringon suuntaan. Upea sauna pilarikiukaalla ja kuituvaloilla. Takaterassi on lasitettavissa. Asunnossa on laadukkaat pintamateriaalit ja korkea varustetaso. Jäähdyttävä ilmalämpöpumppu valmiiksi asennettuna tuo asumismukavuutta kesäpäiviin. Asunnon hintaan sisältyy autokatos suoraan asunnon edessä. Autokatokseen on tehty valmius, johon on helppo tarvittaessa liittää sähköauton latauspiste oman asunnon mittarointiin.  Havainnekuvat on tehty havainnollistamaan kokonaisuutta ja voivat joiltakin osin poiketa lopullisesta toteutuksesta.

Tämä yksitasoinen rivitalo suositulla Lahelan alueella on turvallinen valinta: Velaton taloyhtiö, ei yhtiölainaa. Kohde on RS-kohde, jonka vakuudet on asetettu. Tontin vuokraajana Tuusulan kunta. Lämmitysmuotona vakaa kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Rakentajana vakavarainen Taloykköset Oy -yksilöllinen asuntorakentaja, joka on tunnettu mm. korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Rakentaminen jo pitkällä ja asunnot valmistuvat maaliskuussa 2024.

Yksitasoiset asunnot sopivat moneen elämäntilanteeseen: Viihtyisä asuinalue kehittyy vahvasti, Alepa lähes vieressä ja alueelle suunnitteilla monikäyttöinen koulu- ja päiväkotikampus.  Huoneistolle kuuluu oma takapiha, joka on tarvittaessa aidattavissa. Sopii hyvin myös koiraperheille.

Tämä on myös golfaajan unelmakohde, Tuusulan Golfklubille on vain 10 min matka. Edellinen vastaava kohteemme viereisellä tontilla on valmis. Voit käydä toteamassa ilmeen omin silmin.

Rakentaminen edennyt hyvin ja nyt on käynnissä jo sisätyövaihe. Taloyhtiössä yhteensä 6 asuntoa. Puolet asunnoista jo myyty. Varaa pian oma tuleva kotisi.

Asuntoon kuuluu

Asunnolle kuuluu huoneiston lisäksi oma autokatos, tilava eristetty varasto ja katettu terassi.

Keittiön kuvaus

Keittiö avautuu olohuoneeseen. Keittiön pintamateriaalit valittu. Tähän asuntoon tulee valkoiset ovet, tammen väriset tasot sekä musta allas ja hana.

Kylpyhuoneen kuvaus

Kylpyhuoneessa sadesuihku, kääntyvä suihkuseinä, vesipiste, tilaa pesukoneille ja toinen wc. Kylpyhuoneen seinät isoa Carraran valkoista marmorikuvioista laattaa.

WC-tilojen kuvaus

2 vessaa

Saunan kuvaus

Upea sauna, jossa leppälauteet ja kuituvalot

Olohuoneen kuvaus

Olohuoneessa isot ikkunat ja lasiovi katetulle takaterassille

Makuuhuoneiden kuvaus

Kaksi makuuhuonetta, joista toisessa hyvin kaappitilaa ja toisen yhteydessä vaatehuone

Näkymät

Kauniit peltomaisemat

Asunnon virtuaaliesittely

Uuteen kotiin?

Haluaisin esitellä sinulle tätä kohdetta henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika.

Ismo Leppänen
Ismo Leppänen
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi