1 / 22
as A1 4h+k+s+khh+vh 87,5m2

Asunto Oy Tuusulan Taalinpelto 2

Taalinpellonkaari 9, Tuusula

350 000,00€

Asunto

Asunnon numero A1
Huoneistotyyppi 4h+k+s+khh+vh
Pinta-ala 87,5m2
Kerros 1/1
Sauna Kyllä
Parveke tai piha Kyllä
Talotyyppi Rivitalo
Varaustilanne Vapaa

Hintatiedot

Myyntihinta 350 000,00€
Lainan osuus 0,00€
Velaton hinta 350 000,00€
Rahoitusvastike 0,00€
Hoitovastike 398,13€
Vesimaksu 0,00€/hlö/kk

Esittely

Tilava kolmio yksitasoisessa rivitalossa kuuden asunnon taloyhtiössä. Aurinkoinen takapiha avautuu länteen ilta-auringon suuntaan. Upea saunaosasto lasiseinällä, pilarikiukaalla ja kuituvaloilla. Erillinen kunnon kodinhoitohuone, josta myös käynti takaterassille.  Tilava katettu takaterassi on lasitettavissa. Asunnossa on laadukkaat pintamateriaalit ja korkea varustetaso. Jäähdyttävä ilmalämpöpumppu valmiiksi asennettuna tuo asumismukavuutta kesäpäiviin. Asunnon hintaan sisältyy autokatos suoraan asunnon edessä. Autokatokseen on tehty valmius, johon on helppo tarvittaessa liittää sähköauton latauspiste oman asunnon mittarointiin.  Havainnekuvat on tehty havainnollistamaan kokonaisuutta ja voivat joiltakin osin poiketa lopullisesta toteutuksesta.

Tämä yksitasoinen rivitalo suositulla Lahelan alueella on turvallinen valinta: Velaton taloyhtiö, ei yhtiölainaa. Kohde on RS-kohde, jonka vakuudet on asetettu. Tontin vuokraajana Tuusulan kunta. Lämmitysmuotona vakaa kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Rakentajana vakavarainen Taloykköset Oy -yksilöllinen asuntorakentaja, joka on tunnettu mm. korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Rakentaminen jo pitkällä ja asunnot valmistuvat keväällä 2024.

Yksitasoiset asunnot sopivat moneen elämäntilanteeseen: Viihtyisä asuinalue kehittyy vahvasti, Alepa lähes vieressä ja alueelle suunnitteilla monikäyttöinen koulu- ja päiväkotikampus.  Huoneistolle kuuluu oma takapiha, joka on tarvittaessa aidattavissa. Sopii hyvin myös koiraperheille.

Tämä on myös golfaajan unelmakohde, Tuusulan Golfklubille on vain 10 min matka. Edellinen vastaava kohteemme viereisellä tontilla on jo valmis. Voit käydä toteamassa ilmeen omin silmin.

Rakentaminen edennyt hyvin ja siirtynyt sisätyövaiheeseen. Kun olet ripeä, voit vielä vaikuttaa sisustusmateriaaleihin ja sävyihin. Taloyhtiössä yhteensä 6 asuntoa. Osa asunnoista jo varattu, varaa sinäkin. Kysy lisätietoja.

Keittiön kuvaus

Tilava saarekekeittiö avautuu olohuoneeseen. Keittiössä erilliset korkeat pakastin- ja jääkaappi. Keittiön pintamateriaalit valittavissa laajasta valikoimastamme.

Kylpyhuoneen kuvaus

Kylpyhuoneessa sadesuihku, kääntyvä suihkuseinä, vesipiste,  lasiseinä saunaan ja toinen wc

WC-tilojen kuvaus

2 vessaa

Saunan kuvaus

Upea sauna, jossa leppälauteet, kuituvalot, pilarikiuas ja lasiseinä

Kodinhoitohuoneen kuvaus

Erillinen kunnon kodinhoitohuone, jossa vesipiste, lasku- ja kaappitilaa ja käynti ulos katetulle takaterassille.

Olohuoneen kuvaus

Olohuoneessa isot ikkunat ja lasiovi katetulle takaterassille

Makuuhuoneiden kuvaus

Kolme makuuhuonetta, joissa hyvin kaappitilaa

Näkymät

Kauniit peltomaisemat

Asunnon virtuaaliesittely

Uuteen kotiin?

Haluaisin esitellä sinulle tätä kohdetta henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika.

Ismo Leppänen
Ismo Leppänen
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi