1 / 16
as F6 4h+k+s+khh+vh 87,5m2

Asunto Oy Tuusulan Taalinpelto

Taalinpellonkaari 25, Tuusula

349 000,00€

Asunto

Asunnon numero F6
Huoneistotyyppi 4h+k+s+khh+vh
Pinta-ala 87,5m2
Kerros 1/1
Sauna Kyllä
Parveke tai piha Ei
Talotyyppi Rivitalo
Varaustilanne Vapaa

Hintatiedot

Myyntihinta 174 500,00€
Lainan osuus 174 500,00€
Velaton hinta 349 000,00€
Rahoitusvastike 0,00€
Hoitovastike 393,75€
Vesimaksu 15,00€/hlö/kk

Esittely

Tuusulan tyylikkäimmät yksitasoiset neliöt!  Juuri valmistunut upea päätyhuoneisto kunnon kodinhoitohuoneella ja valoisalla saunaosastolla talon päädyssä. Asunnossa on laadukkaat pintamateriaalit ja korkea varustetaso. Sisätiloissa vaalea elegantti sävymaailma. Saunaosasto hurmaa tyylikkyydellään: pesuhuoneessa isoa Carrara White -marmorikuvioista laattaa, saunassa lasiseinä, pilarikiuas ja kuituvalot. Asunnolla tilavat katetut terassit etu- ja takapihalle päin. Aurinkoinen takapiha avautuu etelän suuntaan. Takaterassi on lasitettavissa kun asunto on luovutettu. Asunnon hintaan sisältyy autokatospaikka suoraan asunnon edessä. Autokatokseen on tehty valmius, johon on helppo liittää sähköauton latauspiste oman asunnon mittarointiin. 

Upea yksitasoinen rivitalo suositulla Lahelanpellon alueella on nyt muuttovalmis. Jokaisella asunnolla autokatos ja katettu terassi joka avautuu takapihalle etelän / lounaan suuntaan. Turvallinen Tuusulan kunnan vuokratontti, ei erillistä tontinvuokravastiketta. Tontti on taloyhtiöllä lunastettavissa. Vakaa kaukolämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. RS-kohde.

Rakentajana Taloykköset Oy -yksilöllinen asuntorakentaja, joka on tunnettu mm. korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Asunnot ovat nyt muuttovalmiita. Ota yhteyttä, ja sovitaan tapaaminen uuteen valmiiseen asuntoon. Havainnekuvat eivät välttämättä kaikilta osin vastaa lopullista toteutusta. 

Lisätiedot vesimaksusta

omat vesimittarit

Asuntoon kuuluu

Asunnolle kuuluu asuintilojen lisäksi katetut terassit, autokatospaikka ja lämmin varastotila. Pihalla lisäksi paikka toiselle autolle.

Keittiön kuvaus

Upea L-mallin saarekekeittiö avautuu olohuoneeseen

Kylpyhuoneen kuvaus

Kylpyhuoneessa tyylikäs lasiseinä saunaan, kääntyvä suihkuseinä ja wc

WC-tilojen kuvaus

2 vessaa

Saunan kuvaus

Saunassa lasiseinä, pilarikiuas ja kuituvalot

Kodinhoitohuoneen kuvaus

Erittäin toimiva erillinen kodinhoitohuone, jossa kaappitilaa, vesipiste, tilaa pesutornille sekä valoisa lasiaukollinen ovi takaterassille.

Olohuoneen kuvaus

Olohuoneessa isot ikkunat ja ovi katetulle takaterassille

Uuteen kotiin?

Haluaisin esitellä sinulle tätä kohdetta henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika.

Ismo Leppänen
Ismo Leppänen
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi