1 / 14
as B7 2h+k+s 49,5m2

Asunto Oy Joensuun Oskari

Oskunkuja 1, Joensuu

157 000,00€

Asunto

Asunnon numero B7
Huoneistotyyppi 2h+k+s
Pinta-ala 49,5m2
Kerros 1/1
Sauna Kyllä
Parveke tai piha Kyllä
Talotyyppi Rivitalo
Varaustilanne Vapaa

Hintatiedot

Myyntihinta 80 550,00€
Lainan osuus 76 450,00€
Velaton hinta 157 000,00€
Rahoitusvastike 0,00€
Hoitovastike 138,60€
Vesimaksu 0,00€/hlö/kk

Esittely

Maalämpökodissa on aina edullista asua. Tämä esteetön saunallinen rivitalokaksio tupakeittiöllä on varustettu myös tilavalla katetulla terassilla etelän suuntaan. Asunnossa laadukkaat materiaalit ja varusteet: lattiat vaalean tammen sävyistä vinyylilankkua, kylpyhuoneessa seinät isolla 30x60cm laatalla ja lasiseinä saunaan. Saunassa pilarikiuas ja kuituvalot. Kun pääset muuttamaan, asunnossa on kaikki valmiina sälekaihtimista, verhotangoista ja pyyhekoukuista lähtien.  Asunnon hintaan sisältyy autokatospaikka. Taloyhtiöllä lisäksi ostettavissa autopaikkoja erillisillä osakkeilla.

Unohda lumityöt ja muuta helpompaan asumismuotoon palveluiden keskelle. Keväällä valmistumassa uusi nykyaikainen A-energialuokan maalämpörivitalokohde Reijolan palvelujen läheisyyteen. Tarjolla tasokasta ja taloudellista asumista valoisissa uusissa asunnoissa.  Asunnoilla avarat katetut terassit. Sijainti aivan S-marketin vieressä ja  myös muut lähipalvelut (koulu, K-market, kirjasto, lounaspaikka yms.) löytyvät kävelymatkan etäisyydellä. 

Asuntojen suunnittelussa on korkean asumisviihtyvyyden lisäksi otettu huomioon ympäristö- ja esteettömyysasiat arvojemme mukaisesti ja varauduttu tulevaisuuteen mm. varustamalla taloyhtiö sähköautojen hidaslatauspisteellä. Kohteella on oma tontti ja lämmitysmuotona edullinen ja ympäristöystävällinen maalämpö. RS-kohde.

Muuttamaan pääsee keväällä 2023. Suurin osa asunnoista on myyty. Ota yhteyttä, niin käydään tutustumassa. Havainnekuvat eivät kaikilta osin vastaa lopullista toteutusta.

Lisätiedot vesimaksusta

omat vesimittarit

Asuntoon kuuluu

Autokatospaikka ja varasto

Keittiön kuvaus

Valoisa avokeittiö, jossa Petra-kalusteet.

Kylpyhuoneen kuvaus

Tilava kylpyhuone, josta lasiseinä saunaan.

Saunan kuvaus

Saunassa pilarikiuas, lasiseinä ja kuituvalot

Olohuoneen kuvaus

Olohuoneessa iso ikkuna ja ovi takaterassille.

Uuteen kotiin?

Haluaisin esitellä sinulle tätä kohdetta henkilökohtaisesti. Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika.

Ismo Leppänen
Ismo Leppänen
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi