Uuden asunnon edut

Uusi koti on hyvä valinta

1. Mukavuus
Uuden kodin tuoksu. Kun ostat upouuden asumattoman huoneiston kaikki on siistiä, toimivaa ja vain sinua varten tehtyä. Sisäilma on raikas, pintamateriaalit loistavat puhtauttaan ja nykyaikainen tekniikka ja uudenaikaiset kodinkoneet helpottavat elämää ja tuovat asumisviihtyvyyttä.

2. Taloudellisuus
Uudessa kodissa asuminen on edullista. Nykyaikainen energiataloudellisuus rakentamisessa näkyy suoraan edullisina asumiskustannuksina. Taloykköset rakentaa pääasiassa omille tonteille, joten vastikkeessa ei ole enää tonttivuokran maksua. Lisäksi rahoitusvaihtoehdot ovat joustavia: Kun jos ostat asunnon uudesta taloyhtiöstä, voit itse päättää, maksatko asuntosi pankkilainalla vai taloyhtiön yhteisellä lainalla eli yhtiölainalla.

Yhtiölaina on vaivaton vaihtoehto, etenkin nuorille ja ensiasunnon ostajille. Lainan ehdot on neuvoteltu puolestasi, ja asunto toimii suoraan vakuutena. Pääset pienemällä summalla kiinni omaan asuntoon. Yhtiölainalla rahoitettu asunto on yleensä helpompi myös myydä, koska ostajakaan ei tarvitse henkilökohtaista pankkilainaa.

3. Ennustettavuus
Uudessa taloyhtiössä ei tule yllätyksiä. Ei tarvitse istua taloyhtiön kokouksissa päättämässä ikkuna-, putki-, julkisivu- tai salaojitusremonteista. Taloykköset rakentaa kotisi tarkassa laadunvalvonnassa koko rakennusprojektin ajan.  Jos kaikesta huolimatta kotiisi on jäänyt jotain pieniä puutteita tai virheitä, laitamme ne kuntoon erikseen pidettävän vuositarkastuksen yhteydessä.

4. Yksilöllisyys
Kun varaat asuntosi jo rakennusaikana saat valita mieleisesi kaapistot, pintamateriaalit, kodinkoneet, ja muut tarjoamamme yksilölliset ratkaisut. Kun olet hyvissä ajoin liikkeellä, takaat että asunnosta tulee juuri näköisenne koti. Tarvittaessa ammattilaiset voivat auttaa sopivien sävyjen ja yhdistelmien löytymisessä.

5. Ympäristöystävällisyys
Energiatehokkaat kodinkoneet, nykyaikainen talotekniikka sekä erinomainen lämmöneristys ovat tätä päivää. Lisäksi uudessa taloyhtiössä on otettu huomioon tilat nykyaikaiselle jätteiden lajittelulle. Tällä tavalla voit kantaa oman kortesi kekoon paremmasta huomisesta.  Hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja monipuoliset lähipalvelut antavat myös mahdollisuuksia ekologisempaan elämäntapaan. Rakentamiemme uusien taloyhtiöiden yleisin lämmönlähde on jo maalämpö. Myös kaukolämpö on toinen ekologinen vaihtoehto. Uusimmissa kohteissamme on varauduttu tulevaisuuteen varustamalla taloyhtiöt mm. sähköautojen latauspisteillä.

TALOYKKÖSET OY
Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
Puh. 010 271 4690
taloykkoset@taloykkoset.fi
Laskutusosoite
TALOYKKÖSET OY
Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
Verkkolaskuosoite: FI3810403000340921 (Finvoice) Välittäjä: Nordea
talo1_logo_aaa