As Oy Lehmon Liisanpiha

Uutta! Tämä viimeinen asunto myydään tarjousten perusteella! Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä ja hylätä tehdyt tarjoukset. Kyseessä uudenaikainen ja energiatehokas korkeatasoinen asuntokohde kysytyllä Lehmon vanhalla asuinalueella keskellä Lehmon alueen palveluja, osoitteessa Ruottisenahonkatu 37. Kilometrin matkan sisältä löytyvät marketit, apteekki, terveysasema, kirjasto ja päiväkoti.

Lämmitysmuotona on edullinen ja vaivaton maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä ja huoneistokohtaisella kulutusmittauksella ja laskutuksella.

Asuminen on pientalomaista, koska taloyhtiö koostuu kolmesta erillisestä paritalosta ja yhdestä kolmen asunnon rivitalosta. Asunnot (yht.9 kpl) ovat valoisia ja avaria. Lähes kaikki ovat päätyasuntoja ja niissä on korkeat ikkunat. Asunnoissa on n. 2,7m huonekorkeus.

Olemme käyttäneet rakentamisessa laadukkaita ratkaisuja ja pintamateriaaleja. Asunnoissa on Puustellin laadukkaat kiintokalusteet AEG:n teräksenvärisillä kodinkoneilla. Asunnoissa vakiovarusteena mm. induktioliesi ja integroitu APK.

Asunnot valmiita! Video myytävästä asunnosta C7:

 

 

Viimeinen vapaa huoneisto:

C7  4h+k+s+khh 86,5m2

Tarjouskauppa. Lähtöhinta 199000,- Tee tarjous!

Hintaan sisältyy autokatospaikka, lämmin ja kylmä varasto sekä takkavaraus.

Oma tontti 3942m2

Huoneistossa on tilava keittiö johon mahdut kattamaan juhlapöydän vaikka 8 henkilölle, olohuone, 3 makuuhuonetta, 2 wc:tä, vaatehuone ja erillinen kodinhoitohuone.

 

Takaisin
TALOYKKÖSET OY
Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
Puh. 010 271 4690
taloykkoset@taloykkoset.fi
Laskutusosoite
TALOYKKÖSET OY
Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
Verkkolaskuosoite: FI3810403000340921 (Finvoice) Välittäjä: Nordea
talo1_logo_aaa